Nowe gazetki
Gazetka
Nowa Oferta
Znajdź sklep
Otwarcia sklepów
Przepisy
Śniadania
Dania główne
Kolacje
Desery
Zupy
Ciasta
Gotuj jak Mistrz
Porady
Kuchnia
Łazienka
Sypialnia
Salon
Ogród
Balkon
Zrób to sam
Grill
Powrót do szkoły
Praca
Dla Firm
Czas na biznes
Bony towarowe
Stoiska partnerskie
Biuro Obsługi Klienta
Szukaj...
Lista zakupów
Szukaj
Usuń wybrane
Usuń wszystkie
Zapisz listę
prosto i wygodnie
Wyślij sms
Wyślij e-mail
edytuj produkt
ilość
waga
-
sztuka
kilogram
gram
litr
torebek
paczka
komplet
puszka
szkło
butelka
nazwa
kategoria
zapisz
Wystąpił błąd. Spróbuj jeszcze raz.
Kiełki
4 powody, dla których warto jeść kiełki
Nasiona to magazyn witamin, białka oraz minerałów, które młoda roślina wchłania podczas kiełkowania.
Kiełki są bogatym źródłem łatwo przyswajalnych dla organizmu substancji odżywczych.
Stanowią doskonały dodatek do wielu dań. Gotowe do spożycia - skracają czas przygotowania posiłku.
Korzystnie wpływają na samopoczucie i stanowią codzienną porcję energii dla całej rodziny.