Lista zakupów

edytuj produkt

zapisz

Dla zdrowia jedz kiełki brokuła, lucerny, rzodkiewki

4 POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JEŚĆ KIEŁKI

Nasiona to magazyn witamin, białka oraz minerałów, które młoda roślina wchłania podczas kiełkowania.

Kiełki są bogatym źródłem łatwo przyswajalnych dla organizmu substancji odżywczych.

Stanowią doskonały dodatek do wielu dań. Gotowe do spożycia - skracają czas przygotowania posiłku.

Korzystnie wpływają na samopoczucie i stanowią codzienną porcję energii dla całej rodziny.

Kruche babeczki z nadzieniem z makreli
Roladki z tortilli z hummusem z papryki, kiełkami
Sałatka z pieczonymi burakami, winogronami i kiełkami
Kruche babeczki z nadzieniem z makreli
Roladki z tortilli z hummusem z papryki, kiełkami
Sałatka z pieczonymi burakami, winogronami i kiełkami
Lekka sałatka z oliwkami i kiełkami brokułu
Tofucznica z pomidorami i kiełkami lucerny
Sajgonki z tofu i kiełkami rzodkiewki
Lekka sałatka z oliwkami i kiełkami brokułu
Tofucznica z pomidorami i kiełkami lucerny
Sajgonki z tofu i kiełkami rzodkiewki